Leslocatie Eindhoven

Leslocatie Eindhoven

leslocatie Holiday Inn

De locatie van Holiday Inn Eindhoven heeft een ideale ligging: pal tegenover station Eindhoven èn op loopafstand van het centrum. Veel hotspots zijn in de buurt van het hotel te vinden. Bijzondere winkels, fantastische en interessante musea, waaronder het Van Abbemuseum. En als je dan toch de stad aan het ontdekken bent, is Strijp-S, als creatief en cultureel hart van Eindhoven, een echte aanrader.


BEZOEKADRES:

Veldmaarschalk Montgomerylaan 1
5612 BA Eindhoven

Let op: de ingang van de parkeerplaats van het hotel bevindt zich aan de achterzijde in de Pastoor Petersstraat 135. Als je dit adres in je navigatie invoert, dan kom je bij de parkeerplaats uit. 

(De lessen vinden plaats in één van de flexibele vergaderruimtes)

Bereikbaarheid

OV
Holiday Inn Eindhoven ligt en recht tegenover station Eindhoven en is daarmee makkelijk te bereiken als je met het OV reist.

Auto
De locatie beschikt over een eigen parkeerterrein met 140 parkeerplaatsen. Let op! De ingang van de parking bevindt zich aan de Pastoor Petersstraat 135. Voer dit adres in in je navigatie! Parkeren is gratis voor studenten van NIA ACADEMIE. Je krijgt bij binnenkomst op de parkeerplaats een kaartje, dit kaartje kun je bij vertrek laten valideren.

Koffie, thee en lunch

De opleiding is self catering: koffie, thee en lunch is niet inbegrepen en regel je zelf. Koffie, thee  en lunch is aan de bar tegen betaling verkrijgbaar. Zelf meegebrachte consumpties kunnen buiten of in het lokaal worden genuttigd. 

CORONAMAATREGELEN

MONDKAPJESPLICHT EN ANDERHALVE METER
Op deze locatie geldt geen mondkapjesplicht en afstandsmaatregel meer. 

CORONAPAS
Je hoeft geen coronapas te laten zien bij binnenkomst.