Design District

Design District

het vakevenement voor interieurdesign!

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 7.500 m² gevuld met presentaties van de 150 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen. Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!

bijzondere editie

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. De 18e editie van Design District wordt een bijzondere, want het evenement verplaatst éénmalig naar het najaar. Vanaf 2022 keren we terug naar de gebruikelijk plek in de agenda; begin juni.

voor wie?

Design District is een evenement voor interieurarchitecten, architecten, ontwerpers, projectinrichters, stylisten, detaillisten en andere interieurprofessionals. Op Design District vind je ruim 150 topmerken die hun nieuwste en beste producten laten zien. Van jonge ontwerpers en beginnende labels tot de gevestigde internationale merken. 

Design District biedt een gevarieerd en evenwichtig aanbod: je ziet o.a. meubilair, verlichting, sanitair, tegels, vloeren, stoffen en andere materialen. Alleen het nieuwste wordt getoond. Binnen één dag ben je weer helemaal bij op interieurgebied!

Programma

Lezingenprogramma Design District
Hier vind je het lezingenprogramma van Design District. De lezingen, workshops en discussies vinden plaats in de lezingenzaal op Design District 2021 en zijn gratis bij te wonen. De ingang van de lezingenruimte is midden op beursvloer van Design District, vlakbij de grote toiletgroep in de Serre. De ruimte is alleen per trap te bereiken. Alle programmaonderdelen zijn in het Nederlands, tenzij anders is aangegeven. Kom op tijd voor een goede zitplek!Het volledige programma

tijden

Openingstijden

  • Woensdag 3 november | 10.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 4 november| 10.00 - 19.00 uur
  • Vrijdag 5 november | 10.00 - 17.00 uur

Woensdag 3 en donderdag 4 november zijn uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek. Vrijdag 5 november zijn naast professionals ook studenten en particulieren welkom.

 

Tickets

Prijzen

  • Met kortingsvoucher - € 10
  • Aan de kassa - € 20

Wanneer je je vooraf aanmeldt via de website van Design District, ontvang je 50% korting. Je betaalt dan € 10 aan de kassa in plaats van € 20.

Locatie
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Klik hier voor meer bezoekersinfo en tickets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beeld: Ilco Kemmere (fotografie) via Design District