Leslocatie Rotterdam

Leslocatie Rotterdam

Leslocatie Het Coachhuis | Seven Fields

Het Coachhuis is op de locatie Wijnhaven in Rotterdam gestart met een nieuw label genaamd Seven Fields! De naam staat voor natuurlijke groei van de mens op diverse vlakken. Seven Fields biedt ruimte voor het organiseren van trainingen, workshops, vergaderingen of evenementen. 

BEZOEKADRES:

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

Let op, het kan voorkomen dat je lessen niet altijd in hetzelfde lokaal zijn. Kijk dus per lesdag op het tv-scherm in de centrale ruimte in welk lokaal je zit.

Bereikbaarheid

Het Coachhuis is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer
Neem vanaf Rotterdam CS de Intercity richting Vlissingen of Dordrecht. Stap uit bij station Rotterdam Blaak. Vanaf Rotterdam Blaak is het 5 minuten lopen naar Wijnhaven 36.

Parkeren
Je kunt overdag betaald parkeren voor de deur en er bevinden zich meerdere parkeergarages in de buurt.

Lunch, koffie en thee

Koffie en thee is aanwezig in de automaten op de gang. Voor lunch moet je zelf zorgen. Zelf meegebrachte consumpties kun je in het lokaal of buiten nuttigen. 

Horeca
Op maandag t/m vrijdag is de horeca geopend tot ongeveer 17.00 uur. 's avonds en in het weekend is de horeca gesloten.

CORONAMAATREGELEN

MONDKAPJESPLICHT EN ANDERHALVE METER
Op deze locatie geldt geen mondkapjesplicht en afstandsmaatregel meer. 

CORONAPAS
Je hoeft geen coronapas te laten zien bij binnenkomst.  

TOEGANG TOT DE LOCATIE

Dagopleidingen
Overdag betreed je het pand via de deur van Seven Fields, Wijnhaven 36 (zie foto 1). Bij binnenkomst rechts hangt een groot dagscherm waar je kunt zien welke ruimte er is gereserveerd voor welke les. 

Avondopleidingen 
Voor de avondlessen betreed je het pand via de ingang Blanc, Wijnhaven 36B. De docent is aanwezig en kan je binnenlaten. Let op: regel de toegang tot het pand met de docent, deze kan je binnenlaten als je aanbelt bij nummer 36B. Het is niet de bedoeling dat studenten het servicenummer van Coachhuis bellen voor toegang. Druk ook niet op de bel van de overige huisnummers.